Härlig höstdag i Bohuslän

Jag tycker det har blivit dags att skaka liv i min gamla blogg igen, det var flera år sedan jag skrev något, allt det gamla är bortplockat och kommer så få vara. Nu börjar vi på ny kula!

I helgen var jag och Petra på en liten roadtrip i Bohuslän med kameran i högsta hugg. För dagen gällde bara två regler – ingen stress och ingen auto-inställning på kameran. Det var evigheter sedan jag fotade med systemkamera och då var jag oftast så lat så jag hade den inställd på halvmanuell 🙂

Vi åkte tidigt med fulladdade batterier i kameran och termosen fulladdad med kaffe. När dagen grydde var vi framme på ett disigt Tjörn.

IMG_7556IMG_7536 IMG_7545  IMG_7572 IMG_7593

När det började klarna och solens strålar slog igenom dimman satte vi oss i bilen och åkte vidare norrut. Hamnade bland annat i Tjurpannans naturreservat. Så vansinnigt vackert! Satt en lång stund med varsin kaffekopp och tittade ut över det glittrande havet och kände solens varma strålar.

IMG_7627 IMG_7711 IMG_7719 IMG_7722

Sedan tuffade vi vidare förbi Fjällbacka där vi stannade till och knäppte några bilder i hamnen. Såg bland annat en fågel som fiskade upp en gigantisk fisk, men det är inte alltid så lätt att vara redo med kameran i alla ögonblick 😉

IMG_7744 IMG_7746

Sista stoppet blev ute på Ramsvikslandet där vi fick beskåda en fantastisk solnedgång som färgade hela kusten i rosa, lila och orange toner. Fantastisk färgprakt såhär på hösten!

 

IMG_7783IMG_7753

One Comment

  1. Åh vad fina bilder! Du är så duktig med kameran! Kul att du kommit igång med bloggen igen! 🙂
    Ramsvik har jag och mina prickar sprungit mycket på, jättefina miljöer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *